AKTUÁLNĚ

DOUČOVÁNÍ ANGLIČTINY
Ptáte se mě na doučování angličtiny.

I tento školní rok nabízím doučování angličtiny tak, aby to "nebolelo". S pomocí zábavných her, pomůcek, pracovních listů, cédéček.
Ještě mám pár termínů volných, takže se můžete hlásit e-mailem a domluvíme se na konkrétním termínu i rozsahu doučování. Těším se na Vás!

pondělí 19. ledna 2009

Angličtina v České televizi


Každé ráno okolo půl sedmé (před Raníčkem) dávají na ČT2 angličtinu pro děti. Kdo takhle brzy vstává, může si ji pustit a spolu s klokanem Kangim, učitelkou Míšou a několika malými dětmi se naučit pár nových slovíček.

Jedna lekce je vždycky stejná celý týden, v pondělí se vysílá nový díl. Jedná se o metodu Helen Doron (více přímo na stránkách Helen Doron) - angličtina pro děti od 4 měsíců do 18-ti let.

Starší díly si můžete pustit na této stránce (bohužel vždy jen jeden díl z archivu). Na Youtube.com má Helen Doron samostatný kanál, který ovšem není příliš aktualizovaný. Ale aspoň na ukázku přikládám jedno video:



Osobně mám s touto metodou velmi dobré zkušenosti, dětem se líbí a většinou ani netuší, že se při písničkách nebo hrách učí anglicky :) Nejbližší kurzy angličtiny metodou Helen Doron můžete najít v Poděbradech - po dohodě je možné navštívit ukázkovou hodinu.



Žádné komentáře:

Okomentovat