AKTUÁLNĚ

DOUČOVÁNÍ ANGLIČTINY
Ptáte se mě na doučování angličtiny.

I tento školní rok nabízím doučování angličtiny tak, aby to "nebolelo". S pomocí zábavných her, pomůcek, pracovních listů, cédéček.
Ještě mám pár termínů volných, takže se můžete hlásit e-mailem a domluvíme se na konkrétním termínu i rozsahu doučování. Těším se na Vás!

pátek 5. června 2009

Jak jsme si hráli


Minulý čtvrtek jsme ve třetí, čtvrté a páté třídě hráli hru What a performance!

Všichni jsme se výborně bavili, dětem hraní moc šlo a někteří chtěli zůstat i po škole, aby stihli odvetku. Samozřejmě jsme se naučili mnoho nových slovíček, hráli jsme pantomimu, poznávali se podle zvuků a opakovali naše vědomosti z hodin angličtiny. Točili jsme šipkou, luštili jsme tajné zakódované zprávy a snažili se dostat do časového limitu, který nám vyměřovaly přesýpací hodiny.

Děti se ptaly, kde mohou tuto hru koupit. Slíbila jsem, že adresu obchodu dám na stránky, takže: NEJEN TUTO HRU, ALE SPOUSTY DALŠÍCH HER, CÉDÉČEK, DVD, PUZZLE A KNÍŽEK, U KTERÝCH SE DÁ PROCVIČIT ANGLIČTINA HRAVOU FORMOU, NAJDETE NA


CENY VŠECH HER I DALŠÍCH PRODUKTŮ JSOU VELMI PŘÍZNIVÉ, PODÍVEJTE SE.


U hraní jsme se fotili a brzy najdete články o našem dni na dalších serverech (včetně hodnocení dětí a dalších informací). Podívejte se na fotky:










Žádné komentáře:

Okomentovat