AKTUÁLNĚ

DOUČOVÁNÍ ANGLIČTINY
Ptáte se mě na doučování angličtiny.

I tento školní rok nabízím doučování angličtiny tak, aby to "nebolelo". S pomocí zábavných her, pomůcek, pracovních listů, cédéček.
Ještě mám pár termínů volných, takže se můžete hlásit e-mailem a domluvíme se na konkrétním termínu i rozsahu doučování. Těším se na Vás!

středa 1. července 2009

Project 1 - third edition - nové učebnice pro páťáky

Od září se začneme v páté třídě učit podle úplně nových učebnic, které se jmenují Project. Možná už jste o Projectu slyšeli, my jsme pro vás objednali nejnovější knížky z třetí edice.

Každé dítě dostane učebnici, pracovní sešit a CD-ROM, které může používat doma a učit se zábavnější formou, hrát hry nebo si opakovat slovíčka a gramatiku.

Jak už název napovídá, budeme daleko víc pracovat s projekty. Už ve čtvrté třídě jsme si jeden projekt vyzkoušeli (pamatujete na vaše Collections?), v příštím roce se v samostatné práci zdokonalíme a zkusíme projekty připravovat i ve skupinách.

Na internetu jsou k dispozici další materiály k této řadě, mj. další cvičení, hry, obrázkový slovníček nebo "Phrase builder" - tvoření vět. Už teď se můžete podívat, co všechno nás po prázdninách čeká (stačí kliknout na obrázek a můžete vybírat):


Anglicky mluvícím rodičům nabízím k nahlédnutí stránku, na které mluví o Projectu přímo autor, pan Tom Hutchinson. Najdete ji zde.

Přeji vám, ať se vám nové knížky líbí a ať se vám s nimi dobře pracuje :)



1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

ty se mají :-)

Okomentovat